Aquest divendres es commemora el Dia internacional dels Museus

16 de maig de 2018


Cubelles té a punt una programació d'activitats amb visites teatralitzades al Castell i Portes Obertes a l'Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel

Jep 2017 054

Entrevista a Mònica Fuster, Núria Jané i LLum Villanueva de Patrimoni Local (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Cubelles celebra aquest divendres la commemoració del Dia internacional dels Museus. Enguany, per a la 40ena edició el Consell Internacional dels Museus (ICOM) ha proposat el lema "Museus hiperconnectats. Nous enfocaments, nous públics". L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel s’ha adherit, un any més, a la commemoració; i té a punt una sèrie d’activitats, en col·laboració amb l'arxiu municipal.

 

L'Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel oferirà unes jornades de Portes Obertes. Concretament, la col·lecció del pallasso Charlie Rivel estarà oberta al públic en general, aquest divendres, de les 12h. a les 14h. I també el dissabte de les 11h. a les 13.30h.  A banda d’això, divendres hi haurà "La nit dels museus a Cubelles", amb visites teatralitzades al Castell de Cubelles. Serà en tres torns; a les 20h, a les 21:30h, i a les 23h. La visita, que té 1 hora de durada, finalitzarà la visita a l'Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel amb una copa de cava. Per participar de les visites teatralitzades (Activitat gratuita) cal realitzar una inscripció prèvia trucant al telèfon 938952500. Us podeu inscriure, de dimarts a dissabte, de 10 a 14h i dijous de 17 a 19h; o bé enviant un correu electrònic a charlierivel@cubelles.cat indicant nom, cognoms, telèfon de contacte, nombre d'assitents i horari preferible de visita.

 

També durant la jornada commemorativa d'aquest divendres, l’alumnat de P5 de l’escola Charlie Rivel  participarà d'uns tallers sobre els oficis que ha preparat l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i l'arxiu municipal. Es tracta d'un dels tallers del catàleg d'activitats que proposa l'Ajuntament als centres educatius. A banda d'aquests tallers sobre els oficis, els infants de P5 de l'escola visitaran els safareigs, i també pujaran al campanar de Cubelles.

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles