El ple debatrà sobre el Consell de la Ciutadania i sobre el terreny per l’institut Les Vinyes

14 de maig de 2018


Aquests són els dos punts més destacats de l’ordre del dia del ple municipal que es reunirà dimarts a dos quarts de set de la tarda. La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles.

El ple municipal de demà dimarts abordarà tant el reglament definitiu del Consell de la Ciutadania com la modificació urbanística que ha de servir per obtenir un terreny per l’Institut Les Vinyes.

 

El Consell de la Ciutadania s'ha batejat de moment amb les sigles EPOCA, que signifiquen Espai de Participació Obert a la Ciutadania i les Associacions. Està previst que es reuneixi un mínim de dues vegades l'any i que debati un màxim de cinc temes en cada assemblea. El regidor de participació ciutadana, Agustí Casanovas, ha explicat que un cop es pugui posar en marxa el consell de la ciutadania (EPOCA) donarà veu a les associacions i particulars que vulguin. Es podran fer propostes de tot tipus, fins i tot relacionades amb el nomenclàtor.

 

L’altre punt rellevant al ple municipal és la modificació urbanística que ha de servir per aconseguir un terreny per l’institut Les VinyesEs tracta d’una requalificació d’uns terrenys privats que, a canvi de crear una zona residencial i comercial nova, permetrien obtenir una parcel·la per cedir-la al departament d’Ensenyament de la Generalitat. Així ho ha revelat la regidora d’Educació, Ester Pèrez.

 

En el ple municipal previst per aquest dimarts a dos quarts de set de la tarda, també es votarà l’aprovació definitiva del pressupost 2018, que és l’últim tràmit perquè entri en vigor. A més a més, es ratificarà el protocol per a la prevenció i l’actuació de l’Ajuntament davant les possibles situacions d’assetjament sexual o per raó de sexe. En principi no es preveu cap moció.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles