El PSC considera insuficient el pressupost 2018 i declara la legislatura esgotada

5 de maig de 2018


El socialista Xavier Grau apunta que els projectes principals arriben tard i que el govern no ha estat capaç d’engegar-ne de nous


Xavier grau 1

 

Entrevista a Xavier Grau del PSC al programa El Punt de Vista (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El PSC considera insuficient el pressupost 2018 i declara la legislatura esgotada. El socialista Xavier Grau apunta que els projectes principals arriben tard i que el govern no ha estat capaç d’engegar-ne de nous.

 

El PSC proposa que l’Ajuntament comenci a plantejar la reforma del passeig de Narcís Bardají i que s’estudiï l’impuls d’habitatge social.

En una entrevista al programa Punt de Vista de Ràdio Cubelles, el regidor socialista Xavier Grau ha apuntat que les inversions actuals vénen de projectes que defensaven el seu partit.

Els socialistes cubellencs però al mateix temps són crítics amb la gestió del govern municipal, que consideren que ha perdut el temps.

Tanmateix, el PSC considera que la legislatura es tancarà sense que hagi estat capaç d’acabar la seva obra de govern.

En el cas del passeig de Vilanova, Xavier Grau també considera que el procés participatiu estava encarrilat i que el govern ha donat continuïtat a un projecte iniciat anteriorment.

D’altra banda, el PSC continua reclamant més explicacions sobre la concessió d’una part d’un terreny municipal a la zona de la Mota per posar-hi un aparcament d’autocaravanes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles