Cubelles serà un dels pobles més càrdioprotegits de Catalunya

1 de març de 2018


L’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació i la Caixa, instal·larà 6 desfibril·ladors a la via pública. Concretament s’ubicaran als tres passejos marítims, al passeig de Vilanova, la plaça del mercat i el carrer Major.

Imatge Ajuntament de Cubelles: desfibril·lador ubicat al poliesportiu municipal

Declaracions del regidor de Salut, Josep Ma. Hugué, explicant el desplegament dels desfibril·ladors nous.

 

Ràdio Cubelles / Pau Ramon

 

 

L'Ajuntament, La Caixa i la Diputació de Barcelona instal·laran 6 desfibril·ladors als carrers de Cubelles. Els aparells s'ubicaran en uns suports de seguretat, ben visibles, al passeig marítim, al passeig de la Mediterrània, al passeig de la Marina, al passeig de Vilanova, la plaça del Mercat i el carrer Major. La inversió total és de 12.600 euros, dels quals més de 7.000 provenen de la Diputació i de la Caixa. La previsió és que estiguin instal·lats més o menys pels dies de Setmana Santa.

 

El regidor de salut, Josep Maria Hugué, ha explicat a Ràdio Cubelles que aquests desfibril·ladors estaran col·locats amb unes marquesines de seguretat i que es podran utilitzar introduint un codi de seguretat per evitar robatoris.

 

L’ajuntament es va posar en contacte amb les associacions de comerciants i diverses empreses de la vila perquè col·laboressin econòmicament en la compra dels desfibril·ladors a canvi que el seu logotip aparegués a les marquesines. El regidor Josep Maria Hugué ha lamentat que les empreses no han volgut col·laborar en aquest projecte.

 

El regidor Hugué ha assegurat que tot i la manca de col·laboració privada, l’Ajuntament ha aconseguit que Cubelles sigui un dels pobles més càrdioprotegits de Catalunya.

 

 

Actualment l’Ajuntament ja disposa de dos desfibril·ladors mòbils en mans de la policia local, així com el Centre Social i el poliesportiu. A banda dels sis nous desfibril·ladors a la via pública, el proper pas serà equipar també les escoles i els instituts.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles