El 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil

12 de febrer de 2018


En motiu d'aquest dia, els infants de l'escola Mar i Cel participaran d'uns tallers de confecció de polseres Candela que es vendran aquest dia des del centre. Els diners recaptats es destinaran al projecte d'investigació de l'hospital Sant Joan de Deu.

Resultat d'imatges de polseres candela sant joan de deu

Entrevista a Noelia Garcia, cap d'estudis de l'escola Mar i Cel (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, l’escola Mar i Cel els infants realitzaran uns tallers de confecció de polseres Candela al centre. Hi participarà tot l’alumnat de 1r a 6è. Les persones que ho vulguin podran comprar aquestes polseres al mateix centre aquest dijous, 15 de febrer; i també durant la festa solidària que acollirà l'escola Vora del Mar, el 17 de febrer. Les pulseres realitzades per l'alumnat del Mar i Cel es vendran i els diners recaptats es destinaran al projecte d'investigació de l'hospital Sant Joan de Deu. La cap d’estudis de l'escola Mar i Cel, Noelia Garcia ha explicat tots els detalls d'aquesta activitat en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

També l’escola Vora del Mar acollirà el 17 de febrer, una xocolatada solidària per a recaptar diners per la investigació del  càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Deu. Durant la jornada solidària que tindrà lloc de les nou del matí fins les tres de la tarda es podran adquirir polseres candela.

 

Dia 15 de febrer, Dia Interncaional del Càncer Infantil

El 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre aquesta malaltia i per intentar que tots els nens del món tinguin accés a un diagnòstic i tractament adequats. El llaç daurat simbolitza el càncer infantil. Organitzacions del tot món, així com institucions públiques i privades empren el llaç daurat per expressar el seu suport i solidaritat en la lluita contra el càncer infantil. Tot i que s'ha avançat molt en el diagnòstic i en el tractament, en els països desenvolupats, el càncer continua sent la primera causa de mort per malaltia en els nens.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles