Diverses concentracions a Cubelles exigeixen l'alliberament dels 'Jordis' i dels consellers destituïts

3 de novembre de 2017


La plaça de la Vila ha acollit diferents manifestos i cartells demanant "democràcia"' i la llibertat dels "presos polítics"

Cubelles va acollir dijous diverses concentracions per demostrar de manera pacífica i serena la posició en contra de l’aplicació de l’article 155 de la CE i la persecució judicial dels càrrecs electes de Catalunya, Mesa del Parlament i Govern de la Generalitat cessats per l’executiu espanyol. A les 12h del migdia es convocava una aturada davant dels centres de treball. Mentre l’Ajuntament de Cubelles també se sumava a l’aturada convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a les 12h, a la plaça de la Vila. Escoltem el manifest pronunciat pel coordinador de l'ACN de Cubelles, Ricard Barceló que va estar acompanyat de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll i els regidors Agustí Casanovas i Raül Mudarra.

Manifest de l'ACN de Cubelles a la plaça de la Vila (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Les concentracions van seguir a la tarda a Cubelles. La Taula per la Democràcia  -formada per més d’un centenar d’entitats- i on hi ha també l'Assemblea Nacional Catalana de Cubelles va convocar una altra concentració a les 19h, a la plaça de la Vila. Convocava a la ciutadania a mobilitzar-se en rebuig a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i en defensa de l’autogovern de Catalunya.

 

Escoltem el manifest que va llegir Ricard Barceló coordinador de l’ANC a Cubelles que va estar acompanyat dels regidors Agustí Casanovas, Josep Maria Hugué, Ester Pérez. L’alcaldessa no hi va poder ser present i des de l’organització es va disculpar la seva presència.

 

Manifest de la Taula per la Democràcia llegit dijous a la tarda a Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

També el Comitè de Defensa de la República de Cubelles (CDR), de recent creació va fer el seu primer acte dijous a les 20h del vespre. Va fer una crida a la concentrar-se a la plaça de la Vila. Des d’allí la ciutadania que va voler va sumar-se a una encartellada per exigir la llibertat immediata dels presos polítics Sànchez, Cuixart, Borrás,Turull, Junqueras, Forn, Rull, Mundó, Romeva i Bassa. La seva portaveu, la Montse n’ha parlat per Ràdio Cubelles.

Declaracions del CDR Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

 

També el CDR Cubelles va fer una crida a concentrar-se divendres a les 19h, a la Plaça de la Vila de Cubelles. Així com a participar dissabte a les 11h, a la plaça de la Vila d'una jornada festiva amb música i taller obert de pacartes.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles