Tancat el període de presentació de propostes als pressupostos participatius

24 d'octubre de 2017


Els darrers dies s’han recollit 77 propostes per a inversions d’un màxim de 150.000 euros

Pressupostos participatius 2017 (1)

 

Tancat el període de presentació de propostes als pressupostos participatius. Els darrers dies s’han recollit 77 propostes per a inversions d’un màxim de 150.000 euros. Les properes setmanes la comissió tècnica de l’Ajuntament es reunirà per valorar els projectes i validar-los, rebutjar-los o unificar-los. Entre l’11 i el 18 de desembre i dins de la Fira de Nadal s’obrirà el període de votacions.

El regidor de participació, Agustí Casanovas, ha explicat que de les 77 propostes, la comissió podria rebutjar-ne algunes si no compleixen els requisits marcats en les bases dels pressupostos participatius. El regidor Casanovas ha assegurat que es publicaran totes les propostes i els motius pels quals són vàlides o no.

Un cop s’ha tancat el període de presentació de propostes ara durant el mes de novembre es farà la valoració i la concreció de totes les que s’han rebut. Així ho ha explicat el regidor d’Agustí Casanovas.

Després s’obrirà un període de votacions durant el mes de desembre. L’objectiu serà finançar un o més projectes amb els 150.000 euros pressupostats.

En la fase de votacions ka només podran participar-hi les persones empadronades al municipi. El procés de pressupostos participatius donarà a conèixer els resultats a partir del mes de gener.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles