Els alumnes de les escoles de Cubelles tornaran a parlar a Ràdio Cubelles en les tertúlies educatives

17 d'octubre de 2017


L'estrena de la sisena temporada tindrà lloc aquest dissabte, a les 12h. L'espai es podrà escoltar en repetició el diumenge, a les 20h.

Mostra la imatge al Twitter

 

Tornen les Tertúlies Educatives de Ràdio Cubelles. L'espai, presentat per Àngels Fuster, començarà aquest cap de setmana i s'allargarà fins al mes de juny. Aquesta sisena temporada, hi prendran part més de 300 infants de 5è de les tres escoles de la vila.

 

L'estrena d'aquesta nova temporada s'ha fet aquest dimarts des dels estudis nous del Mar i Cel, on s'ha gravat un dels espais que s'emetran aquest dissabte. Les gravacions seguiran aquest dijous des dels estudis de Ràdio Cubelles, amb l'alumnat del Josep Andreu Charlie Rivel. I divendres les gravacions es faran des dels estudis del Vora del Mar. 

 

Aquesta setmana, els infants parlen sobre l’amistat i els preparatius de la Castanyada i el Halloween.

Us avancem algunes de les reflexions dels alumnes participants en aquestes primeres gravacions. és el cas de la Mar Aldea, la Sara Lorente i el Miguel Àngel Bautista de 5è del Mar i Cel que destaquen que l’amistat està en un dels primers llocs de l'escala de valors.

Un altre dels temes tractats a la tertúlia educativa ha estat la castanyada i el halloween. Això és el que ens deien.

Les tertúlies educatives es poden seguir els dissabtes, a les 12h; i els diumenges, a les 20h. Pels diferents programes de les Tertúlies Educatives aniran passant els alumnes de cinquè de les tres escoles, Mar i Cel, Vora del Mar i Charlie Rivel, que donaran la seva visió sobre els diferents temes plantejats.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles