L'Espai Jove ofereix la xerrada " I després de l'ESO i Batxillerat què?", aquest dijous 14 de març

13 de març de 2024


Arrenca el Cicle de Xerrades per a joves, organitzat per l'Espai Jove.

Des del pròxim dijous 14 de març fins al 26 d'abril, l'Espai Jove de Cubelles organitza diverses xerrades dirigides específicament als joves. Els temes que es tractaran en les diferents xerrades programades durant el mes de març i abril, giraran entorn la salut mental, l'educació, el treball i l'habitatge.

El Cicle de Xerrades per a joves, s'enceta aquest pròxim dijous 14 de març, a les 17:00 h., de la mà de Dídac Contreras, tècnic de Joventut de l'Oficina Jove del Garraf, qui ha comentat en una entrevista a Ràdio Cubelles més detalls respecte de la xerrada "I després de l'ESO i Batxillerat què?".

 

 

En finalitzar l'ESO i el Batxillerat, l'alumnat es troba en un moment decisiu i transcendental del seu camí educatiu. Dídac Contreras, tècnic de Joventut de l'Oficina jove del Garraf ha explicat quins són els dubtes més recurrents entre el jovent de cara al seu futur educatiu.

 

 

El tècnic de Joventut de l'Oficina Jove del Garraf, Dídac Contreras, ha posat a disposició diferents canals d'informació i assessorament educatiu, per aquell alumnat que necessiti informació addicional.

 

 

Per poder participar de la xerrada cal fer una inscripció prèvia al 628834296.

 

Podeu consultar la programació de xerrades que ofereix l'Espai jove de Cubelles al seu Blogspot www.espaijove.cubelles.cat o a la pàgina web de l'Ajuntament www.cubelles.cat.

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles