Els carrers de Cubelles s'omplen de disfresses per la Rua del Carnaval de dissabte

12 de febrer de 2024


La festa segueix aquest dilluns amb el Carnaval Infantil, a partir de les 16.00 h. I dimecres la programació es tancarà amb la incineració de S.M. Carnestoltes per part dels diables de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles i una sardinada popular

44 carrosses i gairebé 4.500 participants directes han sortit a la rua multitudinària d'aquest dissabte per ballar i gaudir del Carnaval de Cubelles. L’Ajuntament ha posat més vigilants amb 12 controladors, més lavabos repartits per punts clau, sobretot a l’entorn previ a la sortida, a la zona de la rambla de Pau Casals i la plaça del Mercat. Així com més il·luminació per garantir un bon espectacle.

 

Les carrosses participants, amb només dues baixes d'última hora de les 46 anunciades inicialment, s'han concentrat cap a dos quarts de set de la tarda a la rambla de Pau Casals, on han començat la desfilada cap al passeig de Vilanova. Els grups i carrosses han fet el recorregut habitual pel centre fins arribar a la plaça del Mercat. S’han vist tota mena de disfresses i motius, la gran majoria de lluïment, però també amb alguna representació local més satírica, com els obrers de Qbelles Jove o l’enterro de festes i activitats de El Cubell.

 

Després, aquest diumenge desenes de parelles infantils han saltat i ballat per Cubelles fins a trobar-se a la plaça de la vila, on han fet la típica guerra de caramels. Les AFA de les tres escoles Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel i de l’escola bressol La Draga han fet un recorregut pels carrers del centre fins acabar davant de l’Ajuntament.

 

La programació del Carnaval a Cubelles continua aquest dilluns amb el Carnaval Infantil. Serà a partir de les 16.00 h., pl. de la Sardana. L'inici de la Rua Infantil està prevista cap a les 16.30 h. i anirà pels carrers de Gallifa, pl. de la Renaixença, c. de Sumella, pl. de la Creu, C. de Sant Antoni, pl. de Jaume Marsé, pg. de Vilanova, c. de Piular i c. Nou fins a la plaça del Mercat. A continuació, a la carpa de la pl. del Mercat, hi haurà una festa de disfresses amb animació infantil, amenitzada per La dona del Sac de la Companyia All Star. 

 

El Carnaval de Cubelles es tancarà aquest dimecres amb l'enterro de la sardina. El recorregut amb el fèretre de Sa Majestat el Rei Carnestoltes sortirà des de la plaça de la Vila, per seguir en direcció al passeig de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Sant Antoni, pg. de Vilanova, c. de Gallifa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat. Allà es farà la incineració de S.M. Carnestoltes per part dels diables de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. A continuació, la carpa acollirà l'habitual sardinada popular.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles