Inauguració de l'exposició "Paisatges i figures", aquest dissabte 10 de febrer

9 de febrer de 2024


Serà a les 11 h del matí a la biblioteca Mn. Joan Avinyó. Les diferents obres realitzades pels tretze artistes, que conformen el col·lectiu local de Crea Cubelles, apropen un dels seus quadres a través de diferents disciplines i tècniques.

Ester Pérez, presidenta de Crea Cubelles

 

La inauguració col·lectiva de l'exposició "Paisatges i figures" tindrà lloc aquest pròxim dissabte 10 de febrer a les 11 h del matí a la nova biblioteca de Cubelles. Les diferents obres realitzades pels tretze artistes, que conformen el col·lectiu local de Crea Cubelles, apropen un dels seus quadres a través de diferents disciplines i tècniques.

 

L'exposició es proposa demostrar la fina línia que separa l'art de les formes que pot adoptar la natura, ja que els paisatges i la natura s'han utilitzat com a font d'inspiració al món de l'art. La presidenta de Crea Cubelles, Ester Pérez, ha explicat alguns detalls de com serà aquesta mostra.

 

 

Els artistes que hi participen són:

1.- Ana Monfort

2.- Merce Montserrate

3.- Ester Pérez Massana

4.- Manuel Millan

5.- Nacho Vizcaíno

6.- Karin Eppendahi

7.- Pere Casanovas

8.- Arantxa Manrique

9.- Juan Masip

10.- Àlex Peidro

11.- Mireia Anés

12.- Noelia Aranda Méndez

13.- Magda Buj

 

Podeu visitar l’exposició "Paisatges i Figures" fins al pròxim 29 de febrer, a la biblioteca municipal en el seu horari habitual.

Per a més informació us podeu adreçar a www.cubelles.cat

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles