Mor Mossèn Joaquim Lluís Corominas, rector de la Parròquia de Santa Maria de Cubelles

4 de gener de 2024


La capella ardent serà a l'església de Santa Maria de Cubelles, aquest dijous 4 de gener, de les 16 a les 20 h i divendres de 10 a 12h. La missa funeral serà aquest divendres 5 de gener a les 12:00h. a la mateixa església

Cubelles ha perdut aquest dimecres 3 de gener Mossèn Joaquim Lluís Corominas de 86 anys d'edat qui va ser mossèn de la parròquia Santa Maria de Cubelles durant vint-i-set anys. Va arribar a Cubelles el mes de gener de 1997, provinent de Collbató. 

 

Va contribuir activament a renovar l'Església. L’obra de mossèn Joaquim s’ha evidenciat a les reformes a l’Altar Major, a l’enrajolat del temple, a la millora de la capella del Santíssim, a l’adequació de la rectoria per a les tasques pastorals de la catequesi, també a la restauració de l’ermita de Sant Antoni i a la recuperació de la celebració de Sant Antoni o el Via Crucis de Divendres Sant. També ha estat una persona oberta i impulsora de l'ús de l'església de Cubelles per a actes culturals com concerts i la rebuda dels Reis d'Orient. Entre d'altres, va impulsar la campanya de captació de fons per al nou orgue de Cubelles "Apadrina un tub de l'orgue de Cubelles".

 

Joaquim Lluís Corominas va ser molt proper a la gent i ha estat un capellà compromès amb el seu municipi, ja que entre d'altres va ser una persona molt vinculada amb la Cultura i les tradicions de la vila, col•laborant activament amb nombroses entitats. 

Ha donat suport al banc d'aliments gestionat per Càrites, a casals d'estiu i de qualsevol entitat que li ho demanés. 

 

Precisament, els Amics del Castell van fer el 24 de maig de 2012 un emotiu homenatge al rector cubellenc des de 1997. L'entitat local també ha escrit un article a l'obtuari de l'Eix diari sota el títol Mossèn Joaquim LLuís i Corominas, un capellà incansable i inoblidable.

 

La capella ardent serà a l'església de Santa Maria de Cubelles, aquest dijous 4 de gener, de les 16 a les 20 h i divendres de 10 a 12h. La missa funeral per mossèn serà aquest divendres 5 de gener a les 12:00h. a la mateixa església. El Consistori vol expressar el més sincer condol a familiars, amics i feligresos de la Parròquia de Santa Maria de Cubelles.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles