En marxa el Parc de Nadal al pavelló del poliesportiu de Cubelles del 28 al 30 de desembre

29 de desembre de 2023


Situat al pavelló poliesportiu municipal, els dies 28,29 i 30 de desembre, ofereix oci als infants del municipi.

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cubelles, organitza diferents activitats de Nadal des del 8 de desembre al 14 de gener. Dins de la programació d'activitats es troba l'espai de jocs "Parc de Nadal", que ha obert portes aquest dijous 28 de desembre al pavelló poliesportiu municipal de Cubelles. Els dies 28,29 i 30 de desembre l'espai acollirà de 16:30 h a 20:30 h de la tarda, inflables, jocs i tallers per a infants de 2 a 12 anys.

 

Andreu Azaustre, responsable de l'empresa encarregada del Parc de Nadal, ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles, detalls dels diferents jocs, inflables i novetats respecte d'altres anys.

 

 

Andreu Azaustre, responsable del Parc de Nadal d'aquest any, ha comentat els diferents tallers infantils que es troben organitzats per infants de 2 a 12 anys.

 

 

El responsable de l'empresa encarregada de portar a terme el Parc de Nadal, Andreu Azustre, ha donat més detalls respecte al preu de les entrades i com adquirir-les.

 

 

Aquest any el Parc de Nadal, porta diferents novetats tant en jocs, inflableS i més sorpreses que podeu descobrir apropant-vos al pavelló poliesportiu municipal de Cubelles, fins al pròxim 30 de desembre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles