L'escola Mar i Cel recapta 3.924,94 € a favor de la Marató de TV3

18 de desembre de 2023


L'edició celebrada aquest dissabte 16 de desembre s'ha dedicat a la salut sexual i reproductiva.

 

L’escola Mar i Cel ha recaptat aquest any 3924,94 € a favor de la Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva. La xifra ha crescut respecte a la de l'any passat que va ser de 2.431,6 €.

 

El centre va oferir aquest dissabte 16 de desembre, de les 9:30 h. i fins a les 14.00 h., diverses activitats adreçades a tots els públics. El programa de la jornada solidària va incloure pinta cares, inflables, scalextric, futbolí humà, classes de salsa i batxata amb Eva Film, contacontes i l'hora del conte (un a càrrec de la biblioteca de Cubelles i l'altre a càrrec de la Montserrat Balada), jocs de taula gegants, taller amb el capità vitamines, taller de xapes, taller d'educació sexual a càrrec de la llevadora organitzat per COIB, taller de la colla d'Els Castellers del Foix i dels timbalers petits, panderos i colla de cintes de l'ABP, bicicleta interactiva COIB, SPA infantil, paradetes i sorteig de paneres amb la col·laboració del comerç local, entre d'altres.

 

A banda d'això, durant la jornada els assistents van poder gaudir d'una fideuada, una botifarra popular i de servei de bar. També hi va haver la presència dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i l'ambulància que acostaran el servei. La jornada solidària va començar per primer any aamb una caminada, en la qual es va obsequiar als assistents amb fruita i una samarreta i que es va promoure Infermeres per la Marató  (www.infermeresperlamarato.cat).

 

L'emissora municipal oferirà aquest dimarts 19 de desembre dins el magazín 'Cubelles tot un món' un programa especial dedicat a la jornada solidària celebrada dissabte 16 de desembre que inclourà les entrevistes de valoració amb els protagonistes realitzades in situ durant la celebració d'aquest acte a l'escola Mar i Cel.

 

Entrevista amb Jordi Fernández i Maria Carmen Chavarria de COIB

Entrevista a la Noelia Garcia, directora del Mar i Cel

Entrevista a Pilar Gata, presidenta de l'AFA Mar i Cel quan es va celebrar 1a edició de la jornada solidària

Entrevista a Noa Aguilar presidenta actual de l'AFA del Mar i Cel

Entrevista a Renata Bedós, regidora d'Educació

Entrevista a l'escriptora, Montserrat Balada

Entrevista al capità Vitamines

Entrevista al Kaiet, alumne de l'escola

Entrevista a la Sílvia, mare de l'escola

Entrevista a la Martina, alumna de l'escola

Entrevista al Joan i la Núria dels Mossos d'Esquadra

Entrevista a l'Àngel Moreno dels Castellers del Foix

Entrevista al Pascu Fernández de Sensación Activa

Entrevista al Josep de Jocs i Taula

Entrevista a la Núria del Campo, directora de la biblioteca


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles