Campanya solidària "Llibres per aliments", a la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó

15 de desembre de 2023


La iniciativa es va iniciar l'11 de desembre i estarà en marxa fins al 5 de gener del 2024 amb l'objectiu de donar una segona vida a llibres de tota mena i ampliar el banc d'aliment de Cubelles, gràcies a les donacions dels participants

Aquest Nadal la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó organitza juntament amb el suport de l'entitat Caritas de Cubelles, la primera edició de la Campanya solidària "Llibres per aliments". Una iniciativa que té com a objectiu donar una segona vida a llibres de tota mena i ampliar el banc d'aliment de Cubelles, gràcies a les donacions dels participants.

 

Núria del Campo, directora de la biblioteca municipal ha comentat com és el funcionament de la iniciativa solidària "Llibres per aliments".

 

Els alumnes de 1r d'ESO B de l'Institut Cubelles han fet una visita a la biblioteca municipal i han participat de la campanya solidària. L'Erica Ordoñez i la Valentina Gómez, alumnes i participants de la iniciativa han comentat la importància de la campanya solidària "Llibres per aliments".

Ara que s'apropen les festes de Nadal, els horaris de la biblioteca varien de la resta de l'any. La directora de la biblioteca municipal, Núria del campo, ha explicat els diferents canvis d'horari que es trobaran els usuaris de la biblioteca Mn. Joan Avinyó les pròximes setmanes de desembre i gener.

 

L'horari de la biblioteca Mn. Joan Avinyó es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament www.cubelles.cat 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles