L'alumnat de 2n d'ESO de l'INS Les Vinyes participa en la xerrada: "Qui veu el meu perfil?"

12 de desembre de 2023


L'activitat organitzada per l'Ajuntament de Cubelles amb el suport de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu conscienciar als més joves sobre l'ús de xarxes socials i l'internet.

Aquest dilluns 11 de desembre s'ha impartit la xerrada "Qui veu el meu perfil?" als dos grups de 2n d'ESO de L'institut Les Vinyes. L'activitat ha estat organitzada per l'Ajuntament de Cubelles amb el suport de la Diputació de Barcelona. Té com a objectiu principal conscienciar als més joves sobre les conseqüències de l'ús intensiu i irreflexiu de les xarxes socials, i la qualitat de dades personals que s'emmagatzemen sobre cada un de nosaltres.

Saul Molla, responsable de la xerrada "Qui veu el meu perfil?", ha comentat en una entrevista amb Ràdio Cubelles, els diferents continguts que va tractar amb les classes de 2n d'ESO de l'INS Les Vinyes.

 

 

El responsable de la xerrada educativa "Qui veu el meu perfil?", Saul Molla, ha explicat quins perills envolten al jovent a l'hora d'utilitzar l'internet sense supervisió.

 

 

"L'eina principal és la prudència" ha destacat Saul Molla, responsable de la xerrada educativa" Qui veu el meu perfil?", entre altres consells i precaucions a tenir en compte a l'hora de navegar per la xarxa.

 

 

Aquest taller ha arribat a Cubelles gràcies al Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles