Cubelles es torna a omplir de circ a l'11a Mostra de Pallassos i Pallasses

12 de juny de 2023


Vuit companyies han participat del 5 al 10 de juny de l'esdeveniment que ha tingut un bon seguiment de públic malgrat els canvis logístics d'emplaçament d'alguns dels espectacles a causa de la calor

Vuit companyies han omplert de circ Cubelles al llarg de l'11a Mostra de Pallasses i Pallassos de Cubelles que ha tingut lloc del 5 de juny al 10 de juny. El públic assistent ha pogut gaudir dels següents espectacles: HEEELP de la Cia. Improvistos, Rocket Carnival Clownz de la Cia. Passabarret, No Matalàs de la Cia. Uta Cir, Collage de la Cia. Bot Project, Ni cap ni peus de la Cia. Circ Vermut, Sin remite de Jean Philippe Kikolas, Red Wine Cabaret de la Sidral Brass Band i Que cu qui què quina de la Cia. Nom Provisional. Cal sumar-hi les presentacions dels espectacles que han anat a càrrec dels Pallassos Claret Papiol i Pep Callau. Per segon any consecutiu, la Mostra ha mantingut el format d'acostar l'esdeveniment als escolars de Cubelles. Hi ha pres part l'alumnat des d'I3 a sisè de primària de les tres escoles de Cubelles (CEIP Charlie Rivel, CEIP Vora del Mar i CEIP Mar i Cel), així com l'alumnat de 1r d'ESO fins a 4t d'ESO dels instituts Cubelles i Les Vinyes.

 

La regidora de Cultura en funcions, Esther Soler ha fet un bon balanç general de l'esdeveniment, tot i els problemes logístics que es van produir a causa de la calor, al no poder disposar enguany d'una carpa de circ. Des de l'organització es va decidir canviar l'emplaçament d'alguns dels espectacles de la Mostra per tal de pal·liar al màxim el problema de la calor. Així durant els espectacles programats de dimarts a dijous adreçats als escolars es van poder traslladar a la pista esportiva exterior coberta del Poliesportiu.

 

Malgrat  que els espectacles es van traslladar fins al dijous a la pista exterior del Poliesportiu, la logística, no va permetre canviar les ubicacions dels espectacles de divendres i de dissabte programats a la plaça del Mar. L'organització va optar per ruixar al màxim als assistents asseguts a la grada de circ, donar-los gots d'aigua i regalar-los barrets vermells per tal que poguessin estar el més còmodes possible davant la calor que va fer durant tota la jornada.

 

La regidora de Cultura en funcions, Ester Soler, ha posat en valor la tasca tècnica feta en tot moment des de la Regidoria de Cultura, que amb un pressupost molt limitat ha anat tirant endavant les programacions de festes durant aquesta legislatura i espera que el govern que entri a partir d'ara faci créixer els recursos necessaris.

 

L'entrevista sencera a Esther Soler es pot recuperar a la carta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles