Carles Rios president de Fauna Cubelles anuncia la seva retirada de Fauna Camina

24 de maig de 2023


L'entitat tanca la seva activitat amb l'organització d'una caminada a Picamoixons l'11 de juny

La nit del passat dissabte 20 de maig va tenir lloc la caminada sencera Cubelles-Montserrat amb un recorregut de 67 km. Fauna Cubelles, l'entitat excursionista i mediambientalista organitzadora d'aquesta 31a edició, va organitzar el mateix cap de setmana la celebració del tercer tram que va tenir lloc el passat diumenge 21 de maig. En una entrevista a Ràdio Cubelles, Carles Rios, president de Fauna Cubelles, fa balanç de com s'han desenvolupat les etapes que es van dur a terme el passat cap de setmana. Rios ha lamentat la mort d'un dels participants que va patir un infart durant aquesta caminada.

 

Carles Rios ha explicat també els detalls sobre la pròxima caminada que tindrà lloc el pròxim 11 de juny a Picamoixons.

 

Finalment, el president de Fauna Cubelles, Carles Rios ha anunciat la seva retirada pel que fa a l'organització de la secció de Fauna Camina de l'entitat. 

 

Cal recordar que per poder participar només és necesari ser soci de l'entitat Fauna Cubelles. Els socis gaudiran d'un preu rebaixat en les inscripcions. Per a mes informació addicional us podeu adreçar a www.faunacubelles.tk o www.cubelles.cat 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles