Cubelles acull la primera trobada anual d'aquest 2023 del comitè tècnic del Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf

27 d'abril de 2023


La jornada ha tractat el programa d'activitats i les campanyes de sensibilització del 2023 i l'actuació de restauració del bosc de ribera de la desembocadura del riu Foix, entre d'altres

La nova biblioteca municipal Mossen Joan Avinyó ha acollit aquest dimecres 26 d'abril al matí la primera trobada anual d'aquest 2023 de les dues trobades anuals que organitza el comitè tècnic del Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf, en conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de la comarca, desenvolupant accions vinculades al medi natural i litoral.

 

Dins l'ordre del dia, durant la primera part de la sessió s'ha fet un repàs de diferents temes com ara del programa d'activitats d'aquest 2023, dels programes d'educació ambiental, de la nova exposició 'El tresor natural del Garraf', de l'Estudi de biodiversitat de la Masia d'en Cabanyes, dels tallers ambientals i l'EcoMaletes viatgeres.

 

La jornada ha seguit amb una explicació de les campanyes de sensibilització: Clean up day i Setmana de la Natura, entre d'altres. La sessió ha seguit amb una valoració de la feina feta sobre l'actuació de restauració del bosc de ribera de la desembocadura del riu Foix. Després, s'ha fet un espai d'intercanvi i debat de les diferents actuacions vinculades al medi natural. La trobada a la nova biblioteca municipal s'ha tancat amb un recull de diverses qüestions sobrevingudes.

 

Entrevista a Teresa Vidal, tècnica del Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf i Eva Escardó, tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament

 

Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cubelles.

 

Jaume Carol, conseller comarcal de Medi Ambient

D'aquesta manera, durant la reunió s’han compartit problemàtiques comunes entre els sis ajuntaments del Garraf i s’ha posat en valor la necessitat de treballar amb eines i estratègies conjuntes. Tal i com hem explicat s’ha fet un repàs de les activitats de sensibilització i els projectes d’aprenentatge i servei que s’han dut a terme, així com nous projectes com ara una exposició sobre els tresors naturals del Garraf que s’està preparant. Al final de la sessió s’ha fet una visita a l'espai natural de la Desembocadura del riu Foix per veure l'actuació del bosc de ribera del Foix.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles