La cubellenca Marina Escudero finalitza a la 12a posició dels 36 equips participants al '2nd FIG Campionat del Món Junior Gimnàstica Artística Antalya (TUR)'

18 d'abril de 2023

La gimnasta del CGA L'Hospitalet s'endú "una impressionant experiència viscuda i de tornada a casa s'emportava una maleta plena de grans moments inoblidables"

Del 29 de març al 2 d'abril es feia a Antalya el Campionat del Món júnior de Gimnàstica Artística. L'equip júnior femení en el qual hi va participar la cubellenca Marina Escudero de 14 anys del Club Gimnàstica Artística l'Hospitalet, actualment al nivell via olímpica 9, va finalitzar en 12a posició en la classificació per equips, aconseguint, a més, la Leire Escauriaza la classificació per a la final All Around i per a la final de paral·leles.

L'equip femení obtenia els següents punts individuals:

Leire Escauriaza 49.433
Marina Escudero 46.398
Claudia Torrent 44.098

I Eli Arribas va acompanyar-les com a reserva.

A la final individual All Around, la Leire Escauriaza va concloure en una 9a posició, després de sumar 49.032 punts, mentre que a la final de paral·leles es va posicionar setena del món.

Pel que fa a l'actuació de Marina Escudero, la cubellenca va oferir una gran actuació en poltre, paral·leles i terra, però amb errors en barra, fet que la van fer finalitzar a la posició 40 a la general de 122 gimnastes. Malgrat tot "s'endú una impressionant experiència viscuda i s'emportava de tornada a casa una maleta plena de grans moments inoblidables". Marina Escudero qui ha valorat la seva experiència al Campionat del Mon Junior Gimnàstica Artística Antalya (TUR)'.

D'altra banda, ara fa un mes, el cap de setmana del 17 i 19 de març també tenia lloc a Alemanya la DTB Pokal 2023, una de les competicions internacionals més importants de la gimnàstica artística. L’equip espanyol junior va comptar amb la presència de la cubellenca Marina Escudero del Club Gimnàstica Artística Hospitalet al costat del seu equip de la selecció espanyola, amb la Leire Escauriaza i la Claudia Torrent. En el seu debut amb la Selecció Espanyola, Marina Escudero va viure "tot un tsunami d'emocions i una gran experiència".

La DTB Pokal, que es celebra cada any a Stuttgart, és considerada la competició paral•lela a la Copa del Món de gimnàstica artística per equips. Tot un esdeveniment que cada any augmenta la seva repercussió i en el qual participen els i les millors gimnastes. Aquest 2023, Espanya ha participat amb tres equips: masculí, junior femení i junior masculí.