Comença la Primera edició de la Setmana de l'Emprenedoria

17 d'abril de 2023


Del 17 al 21 d'abril, es celebren tota una sèrie d'actes informatius dedicats a les persones emprenedores i empreses de Cubelles.

Des del Àrea de Desenvolupament Local una de les accions prioritàries és millorar la relació i la comunicació amb l'àmbit empresarial municipal. Aprofitant la commemoració del 16 d'abril (Dia Mundial de l'Emprenedoria), des del dia 17 d'abril fins al 21 d'abril tindrà lloc a la 1a edició de la Setmana de l'Emprenedoria, dedicada als emprenedors i empreses de Cubelles.

Glòria Garcia, cap del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf i ponent responsable de la sessió informativa ha estat parlat sobre la gestió del temps, aquest dilluns 17 d'abril.

 

Fomentar l'organització i la gestió del temps ha estat l'objectiu de la sessió, ha apuntat Garcia.

 


La cap del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf tambe ha comentat a quin  públic objectiu estava dirigit el contingut de la sessió informativa "Gestió del temps".
 


La primera Setmana de l'Emprenedoria està organitzada per l'Ajuntament de Cubelles, amb la col·laboració de diferents organismes com ara la Diputació de Barcelona, el servei NODE Garraf, Accelera Pime, el Servei d'empresa i emprenedoria de Cubelles (SEMCUB), el Servei d'iniciatives Econòmiques (SIE) i el Servei d'Orientació Laboral de Cubelles.

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles