La gent gran participa d'una visita i tast de productes ecològics a l'hort de Can Travé

5 d'octubre de 2022


El col·lectiu del programa 'Fem Pinya' disposa d'una zona de terra als horts urbans socials. Mentre, el grup de persones inscrites al projecte després d'un mes treballant la terra comencen a veure els resultats de la feina feta

La gent gran participa de la visita i tast de productes ecològics a l'hort urbà

Opinions de l'experiència dels participants inscrits al projecte 

 

La gent gran ha participat aquest dimecres 5 d'octubre d'una visita i tast de productes ecològics a l'hort de Can Travé en el marc de la Setmana de la Gent Gran de Cubelles. Aquesta setmana, el col·lectiu ha iniciat els primers treballs de preparació de la terra en una de les zones destinades al grup 'Fem Pinya' dins el primer projecte dels horts urbans socials. La valoració de la gent gran és molt bona. Així mateix ens ho explicaven algunes de les àvies participants de l'activitat a l'emissora municipal.

L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, s'ha acostat aquest dimecres 5 d'octubre a la visita i tast de productes ecològics en la qual han pres part tant els 'Fem Pinya' com els participants a la primera acció dels horts urbans. Fonoll s'ha mostrat molt contenta i satisfeta de veure in situ com pren forma aquest projecte. 

 

Per la seva banda, Alexandra Corvillo, regidora de Benestar Social ha destacat la diversitat de persones que hi prenent part, l'interès que està tenint aquesta iniciativa i la motivació d'aquesta activitat que integra i posa en valor el mateix espai.

Mònica Ruiz de la Cooperativa Tarpuna ha parlat del desplegament del projecte que acull la participació dels participants inscrits així com la col·laboració amb el grup 'Fem Pinya'.


També el grup del primer projecte dels horts urbans ha compartit la seva experiència després d'iniciar l'activitat al mes de setembre.

Després que els participants inscrits al projecte portin un mes treballant la terra ja es veuen els primers pebrots i plantes aromàtiques sorgits d'aquesta iniciativa. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles