Empat del CF Cubelles en el seu primer desplaçament

4 d'octubre de 2022

Els cubellencs van empatar 1-1 al camp del Moja en un partit obert i amb moltes ocasions

Escolta l'entrevista amb l'entrenador del CF Cubelles, Francisco Caparrós

El CF Cubelles suma un punt al camp del Moja en la tercera jornada de lliga. El marcador es va decidir en els primers 10 minuts de partit. Pràcticament en la primera jugada d'atac, el Moja va aprofitar una errada de la defensa per obrir el marcador. Els blaus van reaccionar ràpidament amb un golàs d'Issey que tornava a anivellar el marcador. El jugador canadenc està firmant un inici de lliga espectacular amb 3 gols en 2 partits.

El Cubelles va aconseguir controlar el joc i, fins i tot, va gaudir de bones ocasions abans d'arribar al descans, però el marcador no es va moure. Com tampoc ho va fer a la segona part on els dos equips van tenir arribades amb perill. Un partit més trencat que es podria haver resolt amb la victòria per a qualsevol dels dos equips.

Amb aquest empat, el Cubelles suma 4 dels 6 punts en el dos primer partits d'aquesta temporada. Un resultat que li va valer al Moja per mantenir-se al més alt d'una classificació molt igualada. Després de les primeres tres jornades cap equip ha sumat tots els punts possibles.

El Cubelles jugarà a casa aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. El Sant Vicenç dels Horts serà una nova pedra de toc. Els del Baix Llobregat estan en les primeres posicions amb dues victòries i un empat.

Recupera l'entrevista amb el davanter del CF Cubelles, Issey Nakajima, al nostre canal de YouTube.