Continuen les obres d'execució de la canalització de la renovació integral de la Xarxa d'aigua potable del Sector 5 del barri de Santa Maria

10 d'octubre de 2022


Fins al 12 d'octubre quedarà desviat provisionalment el trànsit de pujada de l'Avinguda del Terme, entre el carrer Platans i el de Fondo de Sumella

La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú informa de nous canvis en la circulació a l'Avinguda del Terme, a causa de la continuació de les obres d'execució que s'hi estan duent a terme. Així, del 5 al 12 d'octubre, quedarà desviat provisionalment el trànsit de pujada de l'Avinguda del Terme entre el carrer Platans i el de Fondo de Sumella.

 

Aquestes obres de l'Avinguda del Terme les realitza la Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú al barri de Santa Maria, al costat Vilanova i la Geltrú. Els treballs d'obra civil són executats per l'empresa Grupo Cobra. Segons va informar la companyia d'aigües de Vilanova a l'inici de les obres, "el fet que al carrer de l'Avinguda del Terme es trobi el límit de terme municipal que divideix Vilanova i Cubelles, ha fet que s'hagin hagut de coordinar les afeccions amb ambdós municipis".

 

El projecte és la Renovació integral de la Xarxa d'aigua potable del Sector 5 del barri de Santa Maria P-232.2. "Els treballs, que tenen un cost total de 347.719,25 €, consisteixen en l'excavació de rasa per al pas de canonades, tant per la calçada com per la vorera. I la reposició posterior del paviment així com el nou asfaltat".

 

La companyia d'aigües de Vilanova considera "urgent la necessitat de les obres pel deteriorat estat de la xarxa d'abastament d'aigua potable en aquest sector degut a les incrustacions calcàries i l'obsoleta instal·lació en general".

 

"Les afectacions per les obres es preveu que durin uns 4 mesos". És per això, que "la coordinació amb Ocupació de via Publica i la Policia Local dels dos municipis és constant", ha informat la companyia, qui també ha explicat que "la regulació del trànsit es va reorganitzant setmanalment a mesura que s'aborden nous trams de rasa". I que "es regula mitjançant semàfors provisionals d'obra en el cas que un desviament per carrers paral·lels no sigui possible". 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles