Edu Expósito apadrinarà la renovació de la gespa del camp de futbol Josep Pons i Ventura

22 de setembre de 2022


L'esportista cubellenc que ha fitxat recentment pel RCD Espanyol serà el convidat d'honor de la inauguració de la reforma de l'estadi, que tindrà lloc aquest dissabte 24 de setembre a partir de les 18:00 h, abans de l’inici del primer partit de lliga, que enfrontarà el Sènior del CF Cubelles contra l'Atlètic Vilafranca

Entrevista Narcís Pineda, regidor d'Esports

 

Aquest dissabte 24 de setembre tindrà lloc la inauguració de la renovació de la gespa del Camp de futbol Josep Pons i Ventura dins les actuacions de reforma de l'estadi. Serà a les 18:00h, tot just abans de l’inici del primer partit de lliga que es disputarà a partir de les 18:30h., i que enfrontarà el Sènior del CF Cubelles contra l'Atlètic Vilafranca.

 

Així el jugador cubellenc, Edu Expósito, que ha fitxat aquesta temporada pel RCD Espanyol i que destaca pels seus inicis als CF Cubelles, serà el convidat d'honor en l'acte d'inauguració de la renovació de la gespa del camp de futbol Josep Pons i Ventura en un acte organitzat per l'Ajuntament de Cubelles que reconeixerà la trajectòria de l'esportista cubellenc. Així mateix ho explicava en una entrevista a Ràdio Cubelles, el regidor d'Esports, Narcís Pineda.

 

Amb motiu de la celebració del primer partit de lliga en la renovada gespa artificial del camp municipal de Futbol Josep Pons i Ventura, l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, acompanyada d'Expósito i del regidor d’Esports, Narcís Pineda realitzarà el servei d’honor de l’encontre entre el Sènior del CF Cubelles i el Vilafranca A. Pineda ha detallat com està previst "aquest acte que serà senzill però emotiu alhora i que comptarà amb la presència d'Edu Expósito qui apadrinarà la renovació de la gespa del camp de futbol Josep Pons i Ventura".  

 

S'ha instal·lat 100x64 metres de superfície de gespa d'última generació

Les actuacions de renovació de la nova gespa artificial es van iniciar a mitjans del mes de juliol amb la retirada de la superfície de la gespa antiga en la qual s'havia jugat i entrenat durant 13 temporades. L’actuació va prosseguir amb la inspecció i el sanejament de la capa asfàltica i la instal·lació de la nova gespa en tota la seva extensió (100x64 metres de la superfície de l’àrea de joc més els annexos) per un nou material d'última generació. I finalment es van col·locar les línies, substituint la gespa verda per una de color blanc on ha calgut. Així mateix s'expressava el regidor. 

La gespa que vesteix el nou Josep Pons i Ventura és de quarta generació. De fet, ha estat triada especialment per les condicions meteorològiques de la zona i per aconseguir un equilibri de durabilitat i confort. Pel que fa al voltant del terreny de joc torna a lluir una gespa de color blau, mantenint l'estètica inaugurada el 2009. A banda del canvi de la superfície, s’ha aprofitat per fer un exhaustiu manteniment dels embornals encarregats de drenar l'aigua quan plou, així com de la resta d'elements com les banquetes, els sortidors d'aigua o les porteries que són completament noves. També s’ha substituït tota la xarxa perimetral que separa les zones de públic i la de joc. Narcís Pineda ho detallada d'aquesta manera durant la seva estada a l'emissora municipal.

El cost de l’execució del projecte de reforma de l'estadi amb el canvi de gespa del camp ha tingut un cost final de 234.000€ i ha estat executat per l'empresa Field Turf poligras SA. 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles