El CF Cubelles supera al CF Vilanova per la mínima en un derbi "amistós" de pretemporada

16 de setembre de 2022

Els cubellencs es van refer després d'anar per darrere en el marcador

El CF Cubelles va continuar sumant minuts de preparació aquest dimecres 14 de setembre, un partit que no figurava en la planificació inicial de la pretemporada. L'amistós anul·lat davant l'Arboç va obrir la possibilitat de poder jugar un derbi que, per altra banda, no s'havia pogut disputar en els últims anys. Tots aquests ingredients van fer que el partit tot i ser "amistós" es jugués amb les revolucions altes.

El partit que va començar amb un Vilanova estrenyent les línies d'un Cubelles que patia amb la pressió rival. Així va obrir el marcador Xavi Fernández abans d'arribar al minut 10 de partit. Un bon gol que trencava la igualada al marcador. El Cubelles va fer algun retoc defensiu i de mica en mica va anar controlant el partit a mesura que la pressió Vilanovina deixava de ser efectiva. Abans del descans Òscar Garcia igualava el matx amb un xut ben col·locat.

A la segona part l'expulsió d'Ivan Torres va trencar el partit, El Vilanoví va deixar anar la mà que va impactar a la cara de Massana, tot això davant de l'àrbitre que no va tenir més remei que enviar als vestidors el jugador visitant. A partir d'aquí domini del Cubelles que va materialitzar la remuntada en els darrers minuts amb un gol de Biel.

Aquest dissabte que ve a dos quarts de set (18:30 h) darrer partit de preparació amb la Terlenka, rival de segona catalana que també descansa en l'estrena de la categoria. Un autèntic assaig general abans de debutar l'altra setmana a casa davant de l'atlètic Vilafranca.