A punt la programació dels actes de la Diada de l'11 de setembre

9 de setembre de 2022


Durant els actes que s'iniciaran a les 12:00h es farà la tradicional ofrena floral al monument 'El geni i la força bruta' d'Anselm Cabús, la hissada de la senyera al campanar de l'església de Santa Maria i l’actuació del Cor l'Espiga i de Els Castellers del Foix.

La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya tindrà lloc aquest diumenge 11 de setembre, a partir de les 12 del migdia. Per motius organitzatius, els actes que s'havien anunciat inicialment a les 11 es faran finalment a les 12:00h. Durant els actes de la Diada oficial de Cubelles es farà l’ofrena floral al monument El geni i la força bruta d'Anselm Cabús, la hissada de la senyera al campanar de l'església de Santa Maria i l’actuació del Cor l'Espiga i de Els Castellers del Foix.

 

Pel que fa al desenvolupament previst de la jornada, la Diada començarà a les 12h, amb l’actuació del Cor l’Espiga, des de la plaça de Santa Maria. Tot seguit Els Castellers del Foix faran el lliurament de la bandera. A continuació s’hissarà la senyera amb la interpretació dels Segadors. Després serà el torn de dipositar les ofrenes florals. En acabar les ofrenes, l’alcaldessa Rosa Fonoll farà el discurs oficial. Per tancar, els Castellers del Foix amb uns pilars.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles