El Cor l'Espiga actuarà per l'11 de Setembre

9 de setembre de 2022


La coral cubellenca posarà veu al Cant de la Senyera, l'Emigrant i Els Segadors.

Després de l'aturada d'aquest estiu per fer vacances, el Cor l'Espiga engega el nou curs de cant aquest diumenge 11 de setembre. L'entitat local té a punt el seu repertori per la Diada Nacional de Catalunya i posaran veu al Cant de la Senyera, L'Emigrant i Els Segadors.

 

Pel que fa a les darreres activitats, el 29 de juliol el Cor Espiga XXI que forma part de l'entitat Cor l'Espiga va participar al concert de Rock i fusió amb el Cant Coral, que es va fer al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel amb la posada en escena de l’Orquestra Simfònica Clavé, la Banda Municipal Rock i cantants solistes.

 

A punt la programació dels actes de la Diada de l'11 de setembre

La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya tindrà lloc aquest diumenge 11 de setembre, a partir de les 12 del migdia. Per motius organitzatius, els actes que s'havien anunciat inicialment a les 11 es faran finalment a les 12:00h. Durant els actes de la Diada oficial de Cubelles es farà l’ofrena floral al monument El geni i la força bruta d'Anselm Cabús, la hissada de la senyera al campanar de l'església de Santa Maria i l’actuació del Cor l'Espiga i de Els Castellers del Foix.

 

Pel que fa al desenvolupament previst de la jornada, la Diada començarà a les 12h, amb l’actuació del Cor l’Espiga, des de la plaça de Santa Maria. Tot seguit Els Castellers del Foix faran el lliurament de la bandera. A continuació s’hissarà la senyera amb la interpretació dels Segadors. Després serà el torn de dipositar les ofrenes florals. En acabar les ofrenes, l’alcaldessa Rosa Fonoll farà el discurs oficial. Per tancar, els Castellers del Foix amb uns pilars.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles