Bona acollida de públic a la segona edició del Supertobogan aquàtic urbà de la Festa Major

10 d'agost de 2022


Multitud d'infants amb les seves famílies s'han aplegat aquest matí sota un sol de justícia per celebrar la Festa Major de Cubelles remullant-se i divertint-se amb un llarguíssim tobogan aquàtic urbà de més de cent metres

Entrevista a Esther Soler, regidora de Cultura de l'Ajuntament 

 

Multitud d'infants amb les seves famílies s'han aplegat aquest matí sota un sol de justícia per celebrar la Festa Major de Cubelles remullant-se i divertint-se amb un llarguíssim tobogan aquàtic urbà de més de cent metres. Aquesta ha estat una de les propostes més refrescants d’aquest dimecres 10 d'agost. L'activitat tornarà a la tarda, de les 16 a les 19.00h, a la baixada del passeig Vilanova. La regidora de Cultura, Ester Soler ha destacat la bona acollida que ja va tenir aquesta activitat l'any passat. Per això, ha dit s'ha mantingut per segon any al programa.

 

Ràdio Cubelles hi ha estat present i ha pogut recollir les valoracions d'alguns dels infants participants.

La regidora de Cultura, Ester Soler, ha fet un balanç dels primers actes celebrats del programa d’activitats culturals i socials que van iniciar-se el passat cap de setmana. El divendres 5 d’agost amb el taller infantil de molinet de vent que va anar a càrrec de Cubelles Solidària, i les dues representacions de ‘La casa de Bernarda Alba’, a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura. Així com del retorn dissabte 6 d'agost del Motocròss Vila de Cubelles, després de tres anys de no celebrar-se a causa de la pandèmia.

 

Esther Soler es mostra contenta de la recuperació d'actes tant tradicionals com ara de les cercaviles de l’Agrupació de Balls Populars. També ha destacats altres activitats del programa de la Festa Major com ara els tallers infantils, el cinema a la fresca i els concerts, com el de jazz de dissabte 13, a les 22.00 h., a la plaça de la Vila, amb el grupTHINK, tribut a Aretha Franklin. Entre d'altres coses, ha volgut agrair la col·laboració de l’autora del cartell, Ester Pérez, qui forma part del col·lectiu d’artistes cubellencs Crea. Aquest any també s'ha implicat en dues activitats de la Festa Major relacionades amb el món artístic. És el cas de la pintada d’un mural popular feta el dimarts 9 d'agost en una paret d'un mur situat davant l'entrada a la plaça del Mercat i un taller obert a tothom per pintar amb aquarel·la, que es farà aquest dijous 11 d'agost les 19.00 h., al pati de ponent. 

La regidora, Esther Soler espera que la programació agradi a tothom, destacant l'esforç fet per la regidoria de Cultura.

 

L'entrevista sencera a la regidora es pot recuperar a la carta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles