L'Ajuntament escolta les reivindicacions de la plataforma Stop Zona Blava

1 d'agost de 2022


El govern municipal, com ha anat anunciant des de l’entrada en funcionament del servei, es compromet a fer una avaluació del seu funcionament un cop finalitzi aquesta temporada el proper 15 de setembre

El govern municipal ha escoltat les reivindicacions sobre el procés d’implantació del nou servei de la plataforma Stop Zona Blava, en una reunió celebrada el passat dimecres 27 de juliol amb una representació formada per set persones.

 

Durant la reunió personal de Secretaria va poder resoldre els dubtes expressats pels membres de la plataforma sobre el procés administratiu d’aprovació de la normativa, taxa, licitació i implementació. Els grups municipals que conformen el govern municipal van escoltar les propostes plantejades per la plataforma, així com altres que s’han anat rebent per part de diferents col·lectius.

 

Un cop finalitzi aquesta temporada el proper 15 de setembre, el govern municipal es compromet a fer, com a tot nou sistema, una avaluació del seu funcionament, tal i com ha anat anunciant des de l’entrada en funcionament del servei.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles