Sota el títol 'Rememorem l'estrena! Vine a fer pinya pel triplet de 6', els Castellers del Foix actuaran per la Festa Major Petita

27 de juliol de 2022


L'exhibició castellera tindrà lloc el 30 de juliol a les 12:00h. a la plaça de la Vila

Els Castellers del Foix tornaran a lluir de nou la seva camisa blava a Cubelles. Serà en l'actuació d'aquest dissabte 30 de juliol, en el marc de la Festa Major Petita de Cubelles, i coincidint amb la celebració dels Sants Patrons, Sant Abdó i Sant Senen. La colla local oferirà una exhibició castellera a les 12:00h. a la plaça de la Vila. Sota el títol 'Rememorem l'estrena, vine a fer pinya pel triplet de 6', els Castellers del Foix, fan una crida a donar suport a la colla local i afegir-se a la pinya aquest dia. En una de les seves estades a Ràdio Cubelles, el seu cap de colla, Àngel Moreno, parlava de la importància de disposar d'una bona pinya per poder fer castells. En aquest sentit, Moreno anima a tothom a donar suport a la pinya per l'exhibició castellera d'aquest dissabte.

 

"Entre tots ho farem", destaca Àngel Moreno durant la conversa mantinguda a l'emissora municipal, qui anima a tothom a formar part de la colla dels Castellers del Foix.

 

Un cop celebrada la Festa Major Petita, els Castellers del Foix tenen previst diverses actuacions i sortides. Al Setembre, el dia 3, a la Festa de la Verema i el 18 a l'Arborç. A l'octubre, el 2 al Concurs de Castells de Tarragona, el 9 a Molins de Rei i el 15 a Les Massuques.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles