El cantant Sergi Ramírez, protagonista del Dia de l'Artista del Casal d'Estiu de la Gent Gran

25 de juliol de 2022


Aquest divendres 29 de juliol hi haurà un fi de festa d'acomiadament de l'activitat, després que els avis tanquin la setmana amb ball en línia, taller de postres i activitats de massatge i gimnàstica, entre d'altres

 

Aquest divendres 29 de juliol es tanca l'activitat del Casal després que s'iniciés el 4 de juliol. Durant les quatre setmanes de programació, la gent gran ha pogut prendre part d'una oferta molt variada amb activitats de tot tipus. Des de tallers d'humor, bingo, dinàmiques de grup amb coreos i de zumba gold, tallers de cuina i d'elaboració de pa, aromateràpia a d'altres com ara actuacions en directe.

 

Dins la programació del Dia de l'artista, el dijous 21 de juliol els avis del Casal d'Estiu de la Gent Gran van gaudir de l'actuació del cantant Sergi Ramírez. El music i compositor sitgetà va apropar als participants del Casal la música del record. En una entrevista a l'emissora musical, Sergi Ramírez, valorava l'apropament que havia tingut amb la gent gran de Cubelles.

 

La gent gran de Cubelles han recordat la música de la seva època amb peticions musicals al music sitgetà que els ha visitat. 

La Conchi es mostrava molt contenta.

La Juani ha valorat molt positivament les activitats que imparteix el Casal d'avis.

La Manoli ha explicat que forma part del projecte 'Fem Pinya' des del primer dia.

 

Aquesta setmana és la última del Casal d'avis que clourà aquest divendres 29 amb una festa d'acomiadament oberta a tothom que es farà de les 10:30 a les 13h. al pati de ponent del Castell. El Casal d'estiu s'iniciarà a les 9h amb ball en línia, els dimarts; gimnàstica, el dimecres; ball en línia, el dijous i gimnàstica, el divendres. També cada dia, els assistents faran una aturada per esmorzar de les 9:45 a les 10h. Durant tota la setmana els participants també gaudiran a partir de les 10h. d'activitats diverses: composició musical i massatges, els dilluns; taller de postres d'estiu, els dimarts; Scape room, el dimecres i el Dia de l'Artista amb la Cristina, el dijous. 

 

Reportatge Gent Gran (Tercera setmana del Casal d'Estiu)


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles