S'estrena la coreografia del nou single 'Duele' de Lydia Ruiz a Cubelles

22 de juliol de 2022


Sis ballarines de l'escola de dansa Eva Film van acompanyar a la cantant cubellenca que va actuar durant la mitja part del Talent's Cubelles de la XIII Festa Jove de Cubelles on també va formar part com a membre del jurat del concurs

Entrevista a la cantant Lydia Ruiz

 

Dissabte 17 de juliol s'estrenava a Cubelles la coreografia realitzada per l'escola de dansa de Cubellles Eva Film del nou single 'Duele' de la cantant cubellenca Lydia Ruiz. En una entrevista a Ràdio Cubelles Ruiz destaca el talent de les sis ballarines de l'acadèmia Eva Film.

El desamor i els sentiments centren la música i la lletra de 'Duele', apunta la cantant.

 

La compositora cubellenca va actuar durant la mitja part del Talent's Cubelles de la XIII Festa Jove de Cubelles on també va formar part en l'elecció dels premiats del concurs amb d'altres artistes com ara el mag Dani Sánchez. Durant la conversa, Lydia Ruiz, ha valorat com ha anat el concurs de la XII Festa Jove de Cubelles

Un total de 8 participants van anar passant per l'escenari del concurs exposant tant el seu art al públic i al jurat del Talent's Cubelles. La cantant Lydia Ruiz que era una de les integrants del jurat ha posat en valor les diferents actuacions i ha descrit com es va desenvolupar el certament.

 

Durant l'entrevista, Ruiz parla també de 'Dios sabrá'. Es tracta d'un tema musical escrit per la compositora cubellenca a finals del 2019 en un viatge que va fer sola a Mèxic per seguir lluitant.

 

L'entrevista a Lydia Ruiz es pot recuperar a la carta.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles