La gent gran de Cubelles participa de la tercera setmana del Casal d'estiu 'Fem pinya'

18 de juliol de 2022


Un taller d'humor, massatges del món i d'aromaterapia i l'actuació de Sergi Ramírez són alguns dels continguts d'aquesta setmana

La gent gran de Cubelles participa de la tercera setmana del Casal d'estiu 'Fem pinya'. Després de l'èxit de la primera edició, en què es van cobrir totes les places, la regidoria de Gent Gran ha programat una segona edició, que va començar el 4 de juliol i que es tancarà el 29 de juliol.

 

Durant aquesta setmana, de les 9 a les 10 del matí, els participants podran participar de les activitats de coreos i de zumba gold. Cada dia a les 9:45h., es farà una aturada per esmorzar per seguir, el dilluns 18, amb un viatge a través de la música que es combinarà amb un taller de l'humor. El dimarts 19, hi haurà una sessió de massatges del món i bingo; el dimecres 20, una jornada d'aromaterapia; el dijous 21, dins la programació del dia de l'artista hi haurà l'actuació del cantant Sergi Ramírez i el divendres 22 es portarà a terme una festa temàtica amb Flasmob.

 

El Casal d'estiu 'Fem pinya' és totalment gratuït i està adreçat a persones de més de 55 anys, amb especial atenció a totes aquelles que viuen soles. L’edició d’enguany com a novetat destaca que algunes de les activitats són obertes al públic com ara l'actuació de Sergi Ramírez el dijous 21 o la del 28, amb l'actriu Cristina. A banda, durant les primeres dues setmanes de Casal s'ha ofert l’espectacle d’humor i màgia de Gerard Borrell i s'ha participat d'um Scape Room, entre altres.

 

El Casal té lloc de 9.00 a 13.00 h. de dilluns de divendres, del 4 al 29 de juliol i es pot cursar per setmanes. Les persones interessades poden demanar informació al Casal d'Avis o a través del telèfon: 652837563

 

En declaracions a la web municipal la regidora de la Gent Gran, Alexandra Corvillo, ha explicat que l'Ajuntament vol "mantenir el Casal de la Gent Gran obert durant l'estiu ja que han constatat que moltes persones es queden solen durant aquesta època de l'any". En alguns casos, ha afegit "aquesta situació augmenta l’aïllament i propicia malalties associades a la soledat no volguda”. Amb el manteniment del Casal s'asseguren que aquestes persones mantenen la seva vida social i l’establiment de vincles relacionals i afectius.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles