Tornen les sortides per veure l’abellerol

13 de juny de 2022


A partir d’aquest dimecres 15 de juny es faran sortides periòdicament per poder observar aquesta espècie d’au que viu en l’entorn del riu Foix

Comencen les visites guiades a la recerca de l’abellerol. La primera sortida de les 6 programades tindrà lloc aquest dimecres, 15 de Juny. El punt de trobada serà a partir de les 19:15h des de la plaça del Mercat. La durada de l’activitat que és gratuïta serà entre 1h. 30 i 2h aproximadament. Es tracta d'una activitat que s'ha programat els ultims anys amb un gran èxit. 

 

Es tracta d’un recorregut per la zona agrofluvial de Cubelles, interpretant el paisatge i descobrint les diferents espècies de flora i fauna. La visita permetrà conèixer els antecedents del municipi, els usos agrícoles que encara s'hi fan i les transformacions que ha esdevingut el territori.

 

S’arribarà a una de les colònies d'abellerols (espècie protegida d'origen africà) més importants al Penedès que venen a passar l'estiu i crien al nostre municipi.

Tota una oportunitat per observar, de ben a prop, un ocell molt esquiu.

 

També es podrà observar altres especies de fauna com verdum, cueretes, diferents tipus de coloms, mussols, i fins i tot, conills i guineus. 

 

L’activitat, que ès totalment gratuita, està adreçada a majors de 14 anys. Es recomana portar pantalons llargs, sabates de trekking i aigua de manera obligatòria. Cal realitzar la inscripció prèvia al web www.cubelles.cat


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles