Una desena de companyies actuaran a la desena edició de la Mostra de Pallasses i Pallassos de Cubelles

19 de maig de 2022


L'esdeveniment que enguany tindrà una durada d’una setmana es desvincula de la Festa Major Petita i es celebrarà del 30 de maig al 5 de juny. Com a novetat s'instal·larà una gran carpa de circ a la plaça del Mercat

Cubelles acollirà del 30 de maig al 5 de juny la 10a Mostra de Pallasses i Pallassos de Cubelles amb la voluntat d’apropar el circ als carrers del municipi, amb l’orgull d’haver conviscut amb personalitats com en Charlie Rivel i Paulina Shumann.

 

La Mostra va néixer com una activitat de carrer de la Festa Major Petita que va sorgir de la col·laboració, entre d’altres, del cubellenc Pep Callau. De mica en mica, la Mostra ha anat agafant rellevància, commemorant enguany, la desena edició amb deu espectacles de circ. A més, enguany, la Mostra tindrà una durada d’una setmana i estarà desvinculada de la Festa Major Petita de Cubelles. En aquesta ocasió també s'instal·larà una gran carpa a la plaça del Mercat. Així mateix ho ha explicat Esther Soler, regidora de Cultura, durant la roda de premsa de presentació de la 10a Mostra.

Amb l'avançament de la Mostra en el calendari i la seva desvinculació en la programació de la Festa Major Petita Esther Soler, vol vincular-ho del calendari escolar i donar-li més rellevància.

Un any més, la Mostra aproparà el circ tant a grans com a petits amb espectacles per a tots els gustos. En aquesta desena edició també s’han programat dues hores de tallers fora de carpa el divendres i dissabte tarda. Un dels plats forts serà l’actuació de Tortell Poltrona amb Post clàssic.

 

La Menuda i en Pau el gegant de la Cia Pengim Penjam, Here we go de Gugas &Silvia, Postcard amb Txema Muñoz, La different orquestra de la cia Always Drinking Marching Band, Filli Buster de la cia Mortelo & Manzani, Quan no tocàvem de peus a terra de la cia Circ Pistolet, A la fresca de la cia Anna confetti, White Buttom de la cia Ramiro Vergaz i Pep Callau serà el presentador de la Mostra.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles