El C.F. Cubelles empata al camp de la Terlenka i assoleix matemàticament la permanència

17 de maig de 2022

Els de Vilagut han signat una gran segona volta esvaint els núvols del descens

El C.F. Cubelles va empatar a zero al camp del Terlenka Barcelonista, quart classificat. Amb aquest punt els de Vilagut signen la permanència matemàtica, després d'una gran segona part de la competició. Els locals sumen set jornades sense perdre, i en la segona volta només han caigut en dues ocasions.

Amb dues jornades per disputar, els cubellencs es treuen de sobre la pressió, i afronten dos partits complicats amb més tranquil·litat. El primer serà aquest dissabte a les 17:45 h sent el darrer de la temporada a casa. s'enfrontaran amb un Prat que encara conserva alguna remota possibilitat matemàtica de lluitar pel títol de lliga. Aquest partit podria ser el darrer d'alguns futbolistes amb la samarreta del C.F. Cubelles davant de la seva afició.

En la darrera jornada, el Cubelles jugarà al camp de l'Sporting Gavà en un partit on cap dels dos equips es jugarà res.