17è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles, el diumenge 1 de maig

27 d'abril de 2022


Serà a partir de les 18:00 h. a l’església de Santa Maria, amb la participació del Cor Camins de les Franqueses del Vallès, la coral La Moixaina de Vilanova i la Geltrú i les corals Cor L'Espiga i Espig@ XXI

En el marc de la 48a Setmana Cultural, el Cor l'Espiga de Cubelles ha organitzat el 17è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles amb la participació del Cor Camins de les Franqueses del Vallès, la coral La Moixaina de Vilanova i la Geltrú i les corals Cor L'Espiga i Espig@ XXI.  La cantada tindrà lloc aquest diumenge 1 de maig, a les 18.00 h., a l’església de Santa Maria. En una entrevista a Ràdio Cubelles, Teresa Joval, presidenta del Cor l'Espiga ha explicat els detalls d'aquest acte. 

 

D'altra banda, el Cor l'Espiga vol recuperar el Festival de cant coral L'Espigada i des de les seves xarxes socials han iniciat una campanya per captar corals de Catalunya que portin "espiga" al seu nom i conviden a passar una vetllada plena de música i germanor. Des del Cor l'Espiga demanen agermanar-se amb altres corals espigues i teixir complicitats. Les corals interessades poden contactar a través del correu electrònic de l'entitat (corespiga21@gmail.com) o per telèfon al 670 66 94 68 i al 600 31 51 77.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles