Cubelles viurà un Sant Jordi dedicat al món literari

21 d'abril de 2022


Durant tot el dia, davant de les floristeries i llibreria, i pels carrers del centre de la vila, parades de llibres i roses

Aquest dissabte 23 d'abril, durant tot el dia, davant de les floristeries i llibreria, i pels carrers del centre de la vila, hi hauran parades de llibres i roses. De les 10.00 h. a les 13.30 h., i de les 17h a les 18 h., a la plaça del Castell, es farà una jornada de portes obertes de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel amb activitats i tallers infantils dedicats a Charlie Rivel.

 

A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, itinerari didàctic per a la visita pública del Castell de Cubelles. De les 11.00 h. a les 14.00 h. i de les 17.00 h. a les 19.00 h. al pati de ponent del Castell, Exposició Racons de Can Travé. Organitza Crea Cubelles.

 

A les 11.00 h. a la Sala Infantil de la Biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó i Andreu, hora del conte, a càrrec de Txell Marcillas amb El timbaler del Bruc. Serà en el marc del 39è aniversari de la biblioteca i amb entrada lliure.

 

Més tard, cap a les 12.00 h., a la sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, tindrà lloc la presentació del llibre El Amor Habla a càrrec d'Elisabet Esteban Mulet.

 
A les 12.30 h., a la pl. de la Vila, serà el torn de l'Exhibició dels Castellers de Foix. A les 17.30 h., concentració a la pl. del Centre Social, 2a trobada de gegants, capgrossos i besties infantils, plantada de gegants, capgrossos, bèsties.... A continuació, cercavila pels carrers del nucli antic. Fes el teu capgròs i participa-hi! Tots els nens i nenes que vulguin poden portar el seu propi capgròs i prendre part de la cercavila. Organitza Associació de Joves El Cubell.

 

A les 18.00 h., a la pl. del Centre Social, inici cercavila encapçalada pel gegantó Llúpol Quintet amb l'acompanyament de gralles i la Txaranga Zebras Band pel c. de Joan Roig i Piera, c. de Víctor Balaguer, c. Major, Pl. Santa Maria, c. Colom, pl. de Jaume Balmes, c. Nou, c. de Jacint Verdaguer, pl. de la Font, c. d’Àngel Guimerà, c. de Joan Roig i Piera, pl. del Centre Social amb la ballada final.

 

A causa de la previsió de pluja, el Recital de poesia i cançó és farà a les 19.00 h., a la sala sociocultural. Anirà a càrrec de Miquel Pujadó, Lajúlia, Xavier d’Edimburg i Xavier Panadès “The Catalan”.

 

A les 21.00 h., a la pl. del Centre Social, botifarrada popular. Venda de tiquets a la mateixa plaça i servei de bar. Organitza Associació de Joves El Cubell. A les 22.00 h., a la pl. del Centre Social, concert de MuyStone + Rumbalmins + Señoras que Pinchan. Activitat gratuïta. Servei de bar. Organitza Associació de Joves El Cubell. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles