14è Concurs de pintura ràpida, aquest diumenge 24 d'abril

21 d'abril de 2022


Dins el marc de la 48a Setmana Cultural, la jornada de diumenge celebrarà la 22a Trobada de puntaires i de patchwork, jornada de Portes Obertes al museu de Charlie Rivel i la Cercavila de balls blancs de l'Agrupació de Balls Populars

La regidoria de Cultura ha organitzat per aquest diumenge 24 d'abril el 14è Concurs de pintura ràpida. El certamen de pintura començarà a partir de les 8.00 h. i fins a les 13.30 h. La inscripció i segellat dels bastidors es realitzarà al Centre Social a partir de les 8.00 h. Bases del concurs a www.cubelles.cat.


A partir de les 10.00h., al carrer Major,tindrà lloc la  22a Trobada de puntaires i de patchwork amb la participació de puntaires d’arreu de Catalunya i de les entitats Labors de Cubelles i Puntaires Cubellenques.

 

De les 10.00 h. a les 13.30 h., a la plaça del Castell, hi hauà jornada de portes obertes de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel amb activitats i tallers infantils dedicats a Charlie Rivel.

 

A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, tindrà lloc un itinerari didàctic per a la visita pública del Castell de Cubelles.


A les 12.00 h., davant de l’església, s'iniciarà la cercavila de balls blancs de l’Agrupació de Balls Populars que passarà pel passeig de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Jacint Verdaguer, c. Nou, c. Colom, pl. de Santa Maria, c. d’Anselm Clavé i acabarà amb una ballada final a la pl. de la Vila.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles