Elisabet Esteban Mulet presenta a Cubelles el seu primer llibre 'El Amor Habla' 

20 d'abril de 2022


L'acte tindrà lloc el 23 d'abril, a les 12h. al Centre Social Joan Roig i Piera dins la programació de la 48a Setmana Cultural de Cubelles

Entrevista a l'Elisabeth Esteban 

 

El Amor Habla és el primer llibre de l'autora local Elisabet Esteban que es presentarà a Cubelles dins els actes de la Setmana Cultural en un acte que tindrà lloc el 23 d'abril, a les 12h. al Centre Social Joan Roig i Piera.

 

Llibre 'El Amor Habla'

T'has trobat mai en una situació en la que no pots expressar-te? T'ha passat mai que no entens a una persona ni ella t'entenc a tu? Gran part dels conflictes i malentesos que vivim tenen un origen comunicatiu. Amb freqüència el què passa és que no sabem dir el que essencialment volem dir. Altres vegades parlem des d'un llenguatge aprés, no qüestionat i que es dona per fet. Sovint callem i acatem per les conseqüències que sabem que poden tenir les nostres paraules. Escoltem en base a creences i significats que atribuïm a les paraules.

 

Un llibre que facilita eines per entendre'ns des d'una comunicació essencial, autèntica, transparent i verdadera on impera la coherència entre el nostre missatge interni el que comuniquem externament.

Un camí bidireccional on tornarem l’essència a les paraules com el que són físicament: emergia en forma de vibració. I on recordarem altres maneres de comunicació molt més bastes que les paraules, molt més subtils i minucioses. Una comunicació essencial on com diu el títol del llIbre 'EL AMOR HABLA'.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles