El sènior masculí del C.B. Cubelles jugarà les fases d'ascens a la 3a Catalana

29 de març de 2022

Amb la victòria d'aquesta setmana i a una jornada pel final de la fase regular han confirmat la seva presència a la fase d'ascens.

El Sènior Masculí del C.B. Cubelles va aconseguir la classificació per la fase descens diumenge en superar al Sitges B per 67 a 49. Els de Rubèn Hernández van jugar un partit molt seriós, amb una gran defensa al segon quart on van eixugar l'equip visitant que només va sumar sis punts.

La segona part els blaus van poder controlar les diferències tancant el partit amb dos triples consecutius a dos minuts pel final. Cal destacar el partit de Néstor Barber amb 22 punts màxim anotador del partit.

A falta d'una jornada el Cubelles s'ha assegurat finalitzar entre les 4 primeres posicions. Aquest diumenge a la pista del Sant Sadurní podria segellar la segona plaça amb una victòria. En cas de derrotar podria acabar quart depenent dels resultats de la jornada.

Diumenge 17:45 a la pista del Sant Sadurní es disputarà la darrera jornada de la fase regular. Les fases d'ascens començaran el 23 i 24 d'abril. Serà una lligueta de 4 equips amb dues voltes de tots contra tots, on el primer classificat aconseguirà l'ascens.