Celebrada la sessió presencial de recollida de propostes de la campanya dels pressupostos participatius 2023

24 de març de 2022


Les persones interessades a participar en el procés es poden donar d’alta de forma gratuïta a través del web Participa Cubelles 

Jacob Capardon, regidor de Participació Ciutadana

Participants a la sessió per recollir propostes als pressupostos participatius 2023

 

El Centre Social Joan Roig i Piera ha acollit aquest dijous 24 de maç, la sessió presencial per recollir propostes pels pressupostos participatius 2023. La trobada de presentació de la campanya dels pressupostos participatius 2023 ha estat organitzada per la regidoria de Participació Ciutadana. 

 

En aquesta cinquena edició, la regidoria de Participació ciutadana, encapçalada per Jacob Capardon, destinarà 150.000€ per a projectes d’inversió de competència municipal i sobre béns propis, que no comprometin els comptes generals d’anys posteriors, inclusius, equitatius, sostenibles mediambientalment i que donin resposta a una necessitat concreta, entre més. Dins del marc estratègic de l’acció de govern, es fa una aposta perquè els projectes ajudin a l’assoliment d’objectius de desenvolupament sostenibles (ODS) en les polítiques públiques municipals, compromesos amb la democràcia inclusiva, participativa i representativa (ODS_16).

 

Obert període per donar-se s'alta a la nova plataforma Participa Cubelles 311

La regidoria de Participació ciutadana va obert el 9 de febrer el període d’alta a la nova plataforma Participa Cubelles 311, a través de la qual es portarà a terme tot el procés participatiu dels pressupostos de 2023. Les persones interessades en participar en el procés ja es poden donar d’alta de forma gratuïta a través del web Participa Cubelles o accedint per l’enllaç que es troba a la portada del portal web municipal cubelles.cat. Per registrar-se cal introduir un nom, un àlies, un correu electrònic i una contrasenya.

 

Aquesta plataforma servirà, a partir d’ara, per canalitzar totes les accions de participació ciutadana del municipi, seguint el model de reutilització i cooperació entre administracions públiques iniciat per l’Ajuntament de Barcelona amb el programa Decidim. Ara aquesta eina s’ofereix dins del catàleg de la Diputació de Barcelona de forma gratuïta i sota el nom de Participa 311.

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles