Victòria del C.P. Cubelles per 6 a 4 davant del Cerdanyola

23 de març de 2022

Els cubellencs estan en plena lluita per l'ascens a falta de 4 jornades pel final

El C.P. Cubelles s'ha col·locat líder del grup 1-1 de la segona catalana després de la seva victòria per 6 a 4 davant del Cerdanyola. De fet, els cubellencs comparteixen la primera posició amb el Barberà i el mateix Cerdanyola. Els grocs i vermells es van imposar en un partit que va tenir una primera part igualada. A la represa es van mostrar més contundents davant de la porteria rival.

A falta de 4 jornades hi ha fins a 4 equips lluitant per la primera plaça que donaria l'ascens directe a la primera Catalana. Les altres tres places entrarien al play-off d'ascens que es disputaria amb eliminatòries a doble partit.

Aquesta es tracta de la millor temporada de l'equip masculí dels darrers anys, i contrasta sobretot amb la darrera, on van lluitar per salvar la categoria fins a la darrera jornada. L'equip ara està concentrat per poder sumar les victòries necessàries i arrodonir la temporada amb l'ascens directe.

El pròxim partit serà el diumenge 3 d'abril les 12 de migdia, on el C.P. Cubelles rebrà a casa el Mollet el quart classificat i rival en la lluita per la primera posició.