L'Ajuntament atorga 17 distincions al cos de la policia local

28 de gener de 2022


L'alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll, acompanyada per l'inspector en funcions, Manuel Olmo i del sots-inspector en funcions, Alex Osorio va ser l'encarregada de lliurar els diplomes i les medalles atorgades als agents locals en un acte que es va celebrar a l'Ajuntament de Cubelles

Notícia amb declaracions als protagonistes

 

Aquest dijous 28 de gener es va celebrar l'acte de lliurament de distincions a la policia local en el qual s'han repartit felicitacions col·lectives i individuals. També s'han atorgat medalles pels 20, 25 i 30 anys de permanència al cos. Aquestes distincions estan regulades a través del Reglament d'atorgament de guardons, honors i distincions aprovat per l'Ajuntament de Cubelles.

 

L'alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll, acompanyada per l'inspector en funcions Manuel Olmo i del sots-inspector en funcions Alex Osorio, va ser l'encarregada de lliurar els diplomes i les medalles atorgades als agents locals en un acte que es va celebrar a l'Ajuntament de Cubelles. 

 

Durant l'acte, l'emissora municipal Ràdio Cubelles va recollir diverses entrevistes amb els protagonistes de la jornada que es poden recuperar a la carta:

 

 

Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles

 

Manuel Olmo, inspector en funcions de la Policia local

 

Alex Osorio, sots-inspector en funcions de la Policia local

 

Mar Sánchez, agent distingida pels 20 anys de permanència al cos

 

Jossue Gómez, agent distingit al cos policial local


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles