La Fira de Nadal recupera les desfilades de moda amb botigues i models locals

2 de desembre de 2021


Coincidint amb l’esdeveniment, l’Ajuntament activarà la campanya de foment del comerç de proximitat amb 150.000 euros en vals de descompte

 

La Fira de Nadal, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de desembre, reprendrà la seva activitat després d’un any d’absència per la pandèmia sanitària tot revivint les desfilades de moda que durant la dècada dels 90 havien tingut lloc al municipi. Així, amb el suport de la botiga Cubelles Vintage, la regidoria de Turisme, comerç i fires recuperarà dissabte a les 18.00 h. a l’escenari de la plaça del Centre Social uns passis que aniran a càrrec de l’esmentat establiment i la seva pròpia clientela. Segons ha avançat la titular de l’àrea, Trini Vicente, es tracta, doncs, d’una de les principals novetats d’enguany juntament amb l’habilitació de dos punts de servei d’àpats a càrrec de restauradors de la vila, també a la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera.  

 

Campanya de comerç local

Coincidint amb la celebració de la Fira de Nadal, el mateix dissabte dia 11 de desembre es posarà en marxa la campanya de promoció de comerç local consistent en l’activació d’un seguit de vals descompte per un valor global de 150.000 euros. Les persones majors de 18 anys, residents o visitants de Cubelles, podran validar un codi de 10 euros amb el seu NIF/NIE, a través de l'aplicació CUBELLES COMERÇ, disponible per a Android i iOS i totalment gratuïta, tant per als usuaris com per als establiments. Cada codi equivaldrà a un val de compra per ser utilitzat en el comerços donats d’alta a la plataforma. 

 

La modalitat de bescanvi dels vals serà la de compra mínima igual al triple de l’import a descomptar; és a dir, per rebaixar 10 euros caldrà fer una compra mínima de 30 euros. D’aquesta forma, la nova iniciativa de l’Ajuntament de Cubelles tindrà un impacte econòmic directe de 450.000 euros sobre el comerç local.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles