En marxa la programació del 25N a Cubelles

23 de novembre de 2021


Els jardins de Casa Travé acolliran aquest dijous 25 de novembre els actes centrals amb la presentació del curtmetratge 'El Orden de las Cosas', un espectacle realitzat per l'alumnat i les talleristes del Centre Violeta i la lectura del manifest

Sota el lema El silenci et fa còmplice, continuen els actes de la programació commemorativa del 25N (Dia Internacional contra la violència de gènere). Aquest dimecres, 24 de novembre, hi haurà una xerrada virtual Quan l'infant passa de subjecte a objecte. Reflexionem envers la violència vicària. A través d’aquesta jornada, que tindrà lloc de les 13.00 h. a les 14.00 h., el Servei d’Intervenció Especialitzada SIE Garraf-Penedès, vol obrir un espai de debat i reflexió sobre la violència vicària (consisteix en qualsevol tipus de violència exercida contra els fills i filles amb la finalitat de provocar dany psicològic a la mare). Aquesta jornada comptarà amb la participació d’Ana Herrera, consellera de serveis socials; Rosa Ramírez, psicòloga del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf; Isabel Tenorio, psicòloga infanto-juvenil del Servei d’Intervenció Especialitzada SIE Garraf-Penedès; Elisabeth Domènech, advocada especialitzada en família i violència masclista i de gènere, i Susana Conesa, directora del SIE Garraf-Penedès. El programa de la jornada es pot descarregar del web del Consell Comarcal del Garraf. 

 

Actes centrals del 25 N a Cubelles

Aquest dijous 25 de novembre es faran els actes centrals del 25N a Cubelles amb una programació especial dedicada a aquest dia. De les 17.00 h. a les 17.30 h. es portarà a terme als Jardins de Can Travé la presentació del curtmetratge El Orden de las Cosas dels germans César i José Alenda, amb un debat posterior. Aquesta activitat s’ha organitzat conjuntament amb el SIE Garraf-Penedès i el suport del Departament Feminismes i Igualtat. Es realitzarà el 25 de novembre, de les 17.00h. a les 19.00 h. a Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles i Olivella. A Canyelles, la projecció i debat es farà el 15 de novembre. A continuació, hi haurà un debat que serà dirigit i moderat per Rosa Ramírez, psicòloga del SIAD. En acabar el cinefòrum, es realitzarà la lectura del manifest i l’encesa d’espelmes  en record de totes les víctimes per violència de gènere d'aquest any 2021. La programació clourà la tarda del 25N amb un espectacle realitzat per l'alumnat i les talleristes del Centre Violeta, que tindrà com a fil conductor les manualitats realitzades durant el curs. Les diferents participants del taller de manualitats confeccionaran el material necessari per la posada en escena de l'espectacle; les dels tallers de teatre i dansa escenificaran l’obra i, finalment, les participants dels tallers dels cercles literaris i de poesia seran les que s'encarregaran de posar lletra a l'espectacle.

 

Leire Lorencés Martínez, guanyadora del Concurs per al disseny del cartell pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones 

La imatge del cartell de la programació del 25N d’enguany ha estat dissenyada per Leire Lorencés Martínez, d’Olivella, qui ha estat guanyadora del II Concurs de cartells per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones convocat des de l’Àrea de Serveis i Salut del Consell Comarcal del Garraf. L'objectiu d'aquesta acció és sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

 

Pilar Juste, regidora de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Cubelles (12-11-21)


 • 20211110-cartell-din-a3-25n-cubelles-redim-w470-h450.jpg

Enllaços relacionats

 • ALCALDESSA RESPON
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • canal you tube
 • col·labora
 • Butlletins correu
 • des de 1981
 • ELECCIONS MUNICIPALS 2023
 • ESPECIAL BIBLIOTECA
 • història eleccions 1970-2019
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles