Rosa Fonoll d'Unitat Cubellenca investida alcaldessa per segona legislatura consecutiva

17 de juny de 2019


La investidura de Rosa Fonoll ha rebut la majoria absoluta perquè ha comptat amb el suport d'ERC i Cubelles En Comú Podem. De moment encara no han tancat les negociacions del pacte de govern.

Rosa Fonoll d'Unitat Cubellenca ja és l'alcaldessa de Cubelles per la legislatura 2019-2023. La seva candidatura ha rebut el suport de la majoria absoluta de nou regidors del ple amb els sis vots del grup d'Unitat Cubellenca, sumats als dos d'ERC i el vot de Cubelles En Comú Podem. Tot i aquest suport, encara no s'ha presentat el pacte de govern, que es podria acabar de negociar aquesta setmana. 

En la investidura la CUP ha optat per l'abstenció i s'han votat a sí mateixos els grups del PSC (3), Junts per Cubelles (2) i Ciutadans (2).

 

El ple d'investidura ha comptat amb un públic nombrós i la presència d'ex alcaldes i autoritats al Centre Social. El ple ha començat amb la creació de la mesa d'edat que ha estat presidida pel regidor més jove, Robert Monzonis (JxCub), i com a vocal amb el regidor de més edat, Edmon Colomer (JxCub). Tots els 17 regidors han fet els seus juraments i promeses que en alguns casos han remarcat que respectarien la Constitució i el rei "per imperatiu legal".

 

Un cop feta la votació i la proclamació, Rosa Fonoll ja com alcaldessa ha cedit la paraula a tots els grups municipals que han fet el seu discurs d'investidura. Finalment, Rosa Fonoll també ha ofert un discurs on ha estès la ma a tots els grups i els ha demanat col·laboració per fer progressar el municipi.

 

Ràdio Cubelles ha ofert en directe tot el ple d'investidura i un cop finalitzat ha entrevistat a l'alcaldessa Rosa Fonoll d'Unitat Cubellenca i els portaveus de la resta de grups municipals.

 

Les podeu sentir clicant als enllaços següents:

ROSA FONOLL (UC11)

ESTER SOLER (ERC)

NARCÍS PINEDA (CECPOD)

RENATA BEDÓS (PSC)

ROBERT MONZONIS (JXCUB)

MANUEL MARTINEZ (C'S)

DANI PÈREZ (CUP)

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles