Rodalies limita el servei de transport públic intermunicipal pel tancament de les platges i reduir les multituds a la costa

23 de juny de 2020


Les darreres sortides de Barcelona de la línia R2 sud no faran parada al baixador de la Platja de Castelldefels, a petició explícita del seu ajuntament

Segons ha informat Rodalies de Catalunya, el transport públic de l’àrea de Barcelona es prepara per donar servei la revetlla de Sant Joan en què la majoria de platges romandran tancades tota la nit. En consonància, la mobilitat intermunicipal nocturna no es reforçarà, per evitar un efecte crida cap a municipis costaners. 

 

Rodalies de Catalunya, operat per Renfe, finalitzarà el servei en horari habitual de dia feiner, passades les 21h. Això no obstant, les darreres expedicions de la R2 no faran parada al baixador Platja de Castelldefels, a petició explícita de l’Ajuntament de Castelldefels i per tal d’evitar el desplaçament massiu de persones cap a la zona de platja del municipi, un moviment que era habitual en les revetlles de Sant Joan.

 

El Nitbus de l’AMB, que arriba a 18 municipis metropolitans, oferirà el 100% del servei, a excepció de les línies N10, N18 i N26, que es mantindran sense circulació com les darreres setmanes. Els serveis de busos nocturns de la Generalitat, per la seva banda, mantindran l’oferta global del 55% que està funcionant actualment.

 

L’oferta del dia 24, festiu de Sant Joan, començarà a cada operador segons els seus respectius horaris de festius i caps de setmana, a partir de les 5 del matí.

 

Es pot trobar més informació sobre l’oferta relacionada a la revetlla de Sant Joan als canals oficials dels diferents operadors, i a la web de l’ATM.


  • estacion_cubelles (imatge d'arxiu)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles