El Mar i Cel ja té els alumnes que representaran l’escola al concurs de lectura en Veu Alta

14 de febrer de 2020


El 20 de març participaran en el certamen Nacional amb alumnes d’altres escoles catalanes.

Entrevista a Noelia Garcia, directora de l'escola Mar i Cel (cliqueu sobre l'enllaç)

 

L’escola Mar i Cel participarà per primera vegada al certamen Nacional Infantil i Juvenil en Veu Alta, una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana i la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu d’aquest certamen és promoure el plaer per la lectura entre els més joves. 

Noelia Garcia, directora del Mar i Cel ha explicat què els ha portat a inscriure’s aquest any.

Aquest dimarts, 11 de febrer un jurat format per membres de la comunitat educativa del Mar i Cel i de Ràdio Cubelles han triat l'alumnat que llegiran en veu alta els textos proposats al Certamen Nacional de Lectura que tindrà lloc el 20 de març. El Centre participa en tres categories; alumnat nouvingut, grumets vermells (cicle mitjà) i els grumets verds (cicle superior). Noelia Garcia ha explicat com ha anat la deliberació del jurat.

Un cop feta la tria dels candidats, els centres dediquen algunes hores de les setmanes que els queden fins al certamen per millorar la lectura en veu alta de l’alumnat que els representarà. Es treballa la velocitat lectora, l’entonació, la dicció i la posició corporal, entre d’altres aspectes. Ho fan a partir de diferents exercicis, amb la finalitat de donar-los seguretat i que puguin gaudir al màxim l’experiència de compartir la lectura amb altres infants de diferents centres educatius propers al seu. 

 

 


  • Veu Alta-Mar i Cel Cubelles 11_02_2020.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles